Anak kucing dah besar dan nakal

Sebelum ni ada post pasal anak-anak kucing ni, tapi sebelum ada nama. Sekarang dah besar sikit dan semakin nakal hehehe. Ini la dia muka-muka yang nakal tu ­čÖé Goku Whitey Legolas Cherry

Advertisements

DIY Cat playground that 7 year old kid can do

2┬áreason kenapa aku tulis artikel ni... 1) Buntu sebab┬átakde artikel nak tulis 2) Idea yang agak bernas dan boleh dikongsi kepada pembela┬ákucing AMARAN: DIY┬ácat playground ini akan┬ámenjadikan ruang tamu anda bersepah HAHAHAHA! Anyway, idea DIY cat playground ni telah terlintas difikiran anak aku (Danish) dan dibina┬áoleh dia┬ásambil dibantu oleh abangnya (Darwisy) dan adik (Darwisyah). Caranya … Teruskan membaca DIY Cat playground that 7 year old kid can do

Introducing Ciki, Garfield’s girlfriend

Kesian tengok Garfield takde kawan kat rumah... so kami buat keputusan untuk adopt / beli seekor kucing betina untuk dijadikan peneman hidup kucing gelandangan kami hehehe. Sebenarnya agak lama juga kami survey, mungkin 2 minggu sebelum kami akhirnya merisik seekor kucing betina kacukan maine coon+persian. Setelah kami confirm dan dapat segala maklumat yang sepatutnya, pada … Teruskan membaca Introducing Ciki, Garfield’s girlfriend

Garfield yang manja

Ingat lagi kucing yang kami jumpa tu? Memang tak ingat la sebab blog ni takde pembaca yang setia hahahahaha Tengok la Garfield, manja betul dia... tak padan dengan jantan hehehe... agaknya dia happy ada orang yang sudi bela dia... aku pon macam dihargai... Orang yang paling suka sekali adalah Darwisyah... tak berenggang langsung huhuhu