Introducing Ciki, Garfield’s girlfriend

Kesian tengok Garfield takde kawan kat rumah... so kami buat keputusan untuk adopt / beli seekor kucing betina untuk dijadikan peneman hidup kucing gelandangan kami hehehe. Sebenarnya agak lama juga kami survey, mungkin 2 minggu sebelum kami akhirnya merisik seekor kucing betina kacukan maine coon+persian. Setelah kami confirm dan dapat segala maklumat yang sepatutnya, pada … Teruskan membaca Introducing Ciki, Garfield’s girlfriend

Advertisements

Garfield yang manja

Ingat lagi kucing yang kami jumpa tu? Memang tak ingat la sebab blog ni takde pembaca yang setia hahahahaha Tengok la Garfield, manja betul dia... tak padan dengan jantan hehehe... agaknya dia happy ada orang yang sudi bela dia... aku pon macam dihargai... Orang yang paling suka sekali adalah Darwisyah... tak berenggang langsung huhuhu

Jumpa kucing!

Pada petang 16 Oktober 2013, di mana aku baru pulang dari kampung sempena cuti Raya Haji... aku telah menjumpai seekor anak kucing yang comel merayau2 di sekitar kedai runcit di bawah apartment aku tinggal. Melihatkan keadaan dia yang kotor dan kelaparan, aku telah mengambil keputusan untuk membeli makanan kucing (paket) dan membawa dia pulang untuk … Teruskan membaca Jumpa kucing!

(UPDATE) Mid Valley

Posted on 2007-02-25 6:21:21 pm hari ni kitorang gi mid valley sajer bawak darwisy jalan2 lagipun mama memang tak pernah pegi mid valley..pehtu masuk la kat jaya jusco..pehtu nampak plak kasut garfield...apa lagi bagai nak gila la mama memilih kasut untuk darwisy...dapat la satu kasut garfield nyomei sangat bila darwisy pakai.... abah, bayarkan?  😛 Flickr … Teruskan membaca (UPDATE) Mid Valley