KL – Langkawi – KL 2014

Alhamdulillah, sekali lagi diberi peluang menjejakkan kaki di Pulau Langkawi. Kali terakhir pegi ke sana masa Danish baru berumur lebih kurang 2 tahun dan Darwisyah masih belum lahir lagi. Dulu naik kereta, kali ni naik kapal terbang, upgrade sikit hehehe Dirombong (rombongan?) oleh 3 keluarga, bermula hari Isnin hingga Khamis (15hb-18hb) bulan December 2014, percutian … Teruskan membaca KL – Langkawi – KL 2014

Advertisements

Ke Melaka kita?

Pada 12 April 2014, kami sekeluarga telah sekali lagi melawat negeri bersejarah Melaka. Bukan trip keluarga secara rasmi, tetapi kerana mengikut rombongan mama yang terpaksa menjalankan tugasan sekolah huhuhu... kira ok lah tu janji ada jalan-jalan 🙂 Trip kali ni dirancang hanya untuk satu hari sahaja, dari pagi sampai ke malam. As usual kami akan … Teruskan membaca Ke Melaka kita?

LEGO LAND – kami datang!!!

Yep! LEGO LAND... first time pegi ke sana bersama anak2... kebetulan sekolah mama ada buat trip dan tiket masuk untuk kami berdua ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang aku sendiri pon dah lupa hahaha... kalau tak silap ada menang satu pertandingan kot 😛 so pihak tersebut telah menempah sebiji bas disewa khas untuk memuatkan lebih kurang … Teruskan membaca LEGO LAND – kami datang!!!

Ipoh!! Kami datang!! Lambat sikit la…

14122013 - Sepatutnya trip ni 2 hari, ikut bas rombongan pada pagi sabtu. Tapi disebabkan Danish ada majlis konvo taska pada hari sama... maka kami terpaksa naik kereta sendiri pergi ke Ipoh huhuhu Sampai di Ipoh agak lewat juga... terus singgah makan sebab mengejar masa langsung tak sempat makan sebelum bertolak. Agak kebetulan jugak yang lain2 … Teruskan membaca Ipoh!! Kami datang!! Lambat sikit la…