Family Day Out: SEA Games 2017 Closing Ceremony, MERDEKA!

Kalau diberi peluang sekali lagi akan datang, tak nak pegi dah... PENAT!┬á­čśÇ Anyway, pengalaman yang sangat seronok walau pon memenatkan. Lebih-lebih lagi DDD yang first time pergi ke Stadium Bukit Jalil. Abah pon tak sangka┬ádapat jugak peluang macam ni. Video ni masa dah keluar stadium nak balik. Nasib baik Abah ajak┬ákeluar awal, dapat la tengok … Teruskan membaca Family Day Out: SEA Games 2017 Closing Ceremony, MERDEKA!

Advertisements

BoBoiBoy The Movie – Last Minute Booking

BoBoiBoy The Movie mula ditayangkan di pawagam pada 3hb March 2016. Sejak dari tarikh tu, Abah dengan Mama langsung tak ada kesempatan nak bawak DDD pegi tonton sebab banyak hal. 3hb tu pegi ke Johor 3 hari sampai hari Isnin. Sepanjang minggu cuti sekolah pulak tak dapat booking sebab seat semua penuh. Kebetulan pulak Abah … Teruskan membaca BoBoiBoy The Movie – Last Minute Booking

50mm meet the Oly at night

Dah lama jugak rasanya tak bawak 50mm...┬áso malam tadi bawak keluar dengan Oly... itu pon sebab Mama dengan Maksu ada planning nak beriadah kat Masjid Putra hehehe. Boleh la┬ámengasah ketangkasan bermain manual fokus sekali lagi. Anyway...┬ámemang tu lah rancangannya, nak beriadah bawak DDD naik basikal dan kereta mainan dekat bulatan Masjid Putra... tapi apa kan … Teruskan membaca 50mm meet the Oly at night

Pergi ke Hotel Transylvania 2

Bukan nak tidur hotel, tapi tonton wayang cerita Hotel Transylvania 2 ­čśŤ Dah lama tak buat family day out, lebih-lebih lagi musim berjerebu ni. Memang terhad nak jalankan aktiviti luar. Cara yang terbaik, samada duduk di rumah atau pergi ke tempat yang indoor. Hmmm, ye tak ye jugak... apa kata tengok wayang? Hehehe... Sebenarnya memang … Teruskan membaca Pergi ke Hotel Transylvania 2