50mm meet the Oly at night

Dah lama jugak rasanya tak bawak 50mm... so malam tadi bawak keluar dengan Oly... itu pon sebab Mama dengan Maksu ada planning nak beriadah kat Masjid Putra hehehe. Boleh la mengasah ketangkasan bermain manual fokus sekali lagi. Anyway... memang tu lah rancangannya, nak beriadah bawak DDD naik basikal dan kereta mainan dekat bulatan Masjid Putra... tapi apa kan … Teruskan membaca 50mm meet the Oly at night

Advertisements

Family Portrait Aidilfitri 2015

  Gambar family portrait untuk tahun ni, diambil di kampung Bagan Terap, Sungai Besar. Tak pasti lagi samada nak ambik yang lebih proper atau tak... masalahnya takde photographer yang bertauliah dalam family hahaha. Editing pon main cincai boncai. Lagi pon, tangan Darwisyah masih berbalut. Mungkin kena tunggu lepas bukak plaster tu. Atau biar je tangan dia … Teruskan membaca Family Portrait Aidilfitri 2015

Perabih voucher Parkson!

Family day out kali ni berlokasi di Parkson, IOI City Mall Putrajaya. Dapat voucher malam tadi, so kasi perabih la sebelum GST datang HAHAHA! Flickr Album 72157659568058986 //flickrit.com/slideshowholder.php?height=75&size=big&speed=stop&count=100&setId=72157659568058986&caption=true&counter=true&credit=2&trans=1&theme=1&thumbnails=2&transition=0&layoutType=responsive&sort=0