Jom Tolong!

Bismillahirrahmanirrahim…

Kebelakangan ini, kita sering dihidangkan dengan kisah-kisah menyayat hati dan sedih segolongan rakyat di negara ini. Samada kisah anak-anak yatim, ibu tunggal, kematian ibu bapa, kemalangan, OKU dan macam-macam lagi. Ditambah pula dengan kedudukan ekonomi negara yang tidak stabil, semakin bertambah lah beban yang perlu ditanggung oleh golongan tersebut. Dengan adanya teknologi internet dan media sosial yang semakin berkembang pesat kini, aku telah mengambil inisiatif mewujudkan satu laman khas ini untuk menyebarkan rayuan dan maklumat golongan-golongan yang memerlukan pertolongan dan bantuan. Diharap dengan langkah ini, bermanfaatlah serba sedikit dalam usaha membantu mereka yang memerlukan.

Sebelum membaca dengan lebih terperinci, ingin dimaklumkan bahawa segala maklumat di laman ini telah diambil dari laman-laman web atau media sosial yang lain. Sebelum ianya dimasukkan di laman ini, aku akan cuba mendapatkan maklumat yang sahih sebaik mungkin supaya misi ini tidak lari dari tujuan asal dan tiada penyelewengan sekaligus mengelakkan keraguan. Insya Allah, laman ini akan dikemaskini dari semasa ke semasa. Dan amat berbesar hatilah sekiranya laman ini dapat dikongsikan tidak kira di mana-mana sahaja, Jom Tolong!

Wassalamu…


 

Ibu tunggal OKU, Noridawati Husin

Sumber:
http://www.therakyatpost.com/life/living-life/2015/07/10/trp-cares-pushed-to-the-edge-disabled-single-mom-cries-for-help/
http://bm.therakyatpost.com/berita/2015/07/11/ibu-tunggal-oku-rayu-simpati-tabah-sara-3-anak/
https://www.youtube.com/watch?v=WB9j_Ngq-t8

Nombor Akaun:
Noridawati Husin
CIMB (No: 14260013716525)
Maybank (No: 112308004966)

Nombor telefon:
+60176774046


 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s