Berhijrah

Lama betul tak update blog. Lepas bulan Syawal habis, baru berkesempatan nak menulis. Post Raya datang lagi pon tak updated huhuhu. Apa2 pon, syukur Alhamdulillah diberi peluang melalui bulan Syawal sekali lagi. Juga syukur tidak terkira kerana dimurahkan rezeki dan dimakbulkan doa untuk berhijrah ke rumah baru (kuaters), setelah hampir 9 tahun tinggal di apartment precint 11.

Terlalu banyak kenangan di rumah lama yang hendak diceritakan. Sudah pasti susah senang di sana tidak dapat dilupakan.

Penghijrahan

Hampir 6 tahun menunggu giliran, akhirnya Mama ditawarkan untuk menaik taraf rumah kuaters kepada rumah teres. Semenjak tu, Abah dan Mama menjadi super busy sampailah tiba masa berpindah. Tanggal 25hb Julai 2016, maka berpindahlah kami dengan rasminya. Terima kasih thelorry.com di atas servis lori pindah rumah yang efficient dan harga yang berpatutan.

Tiba-tiba busy, sampai sini je lah cerita kali ni huhuhu…

 

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)