Shanghai Paris Amsterdam London

Shanghai Paris Amsterdam London… bunyi macam jauh perjalanan hari ni. Sebenarnya dekat Semenyih je 😀

Ni semua gara-gara orang viral pasal Season’s Flower Show di Eco World Majestic Semenyih. Bunga la sangat… banyak bunga taik ayam je hahaha. Tapi takpe lah, saje bawak DDD jalan-jalan. Mama pon dah teracun dengan viral facebook tu… Abah pon boleh tambah koleksi gambar-gambar DDD… fair lah hehehe.

Walau pon fair, tapi planning hari ni tak berapa mujarab. Sebab sampai di tempat tu lebih kurang jam 11 pagi. Di mana matahari memang hampir terpacak atas kepala. Nasib baik DDD ada topi… Darwisyah pulak siap pakai sun glasses 😀

Nak ditambah kesedapan cerita, punya lah ramai manusia yang datang huhuhu. Rasanya semua terkesan dari viral jugak… biasalah kita ni, tempat yang nampak pelik sikit je mula lah nak pergi. Padahal dah tau ni Malaysia… bukan Shanghai Paris Amsterdam London hahaha.

Flickr Album 72157664860422616

P2214769
Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s