Angin Malam di PICC

Dah lama rasanya tak bawak DDD pegi naik PICC waktu malam. Malam ni kebetulan keluar beli barang dekat Precint 15, singgah sekejap nak tengok-tengok pemandangan waktu malam dari atas.

Agak hairan jugak sebab lengang tak ada orang lepak-lepak. Dulu kalau hari Sabtu atau Ahad, mesti penuh dengan orang. Mungkin sebab dah tak dibenarkan… atau mungkin sibuk nak habis cuti sekolah. Tapi, couple pon tak ada? Tak apa lah, lagi sikit orang lagi aman hehehe…

As usual, Abah takkan lepaskan peluang ambil gambar DDD kalau ke mana-mana. Nak dijadikan cerita, entah macam mana plate tripod tertinggal dekat rumah. So, masa untuk gunakan kebijaksanaan… kon jalan! Hahaha

Memandangkan Abah ni bukan kaki selfie, maka kon jalan telah dijadikan sebagai tripod malam ni. Nasib baik ada kamera strap, kalau tak memang tak berani jugak nak letak atas kon takut terjatuh huhuhu.

Flickr Album 72157663048569326

P1022871
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s