Terjun tiruk di Impian Country Resort

Agak lama jugak dah tak pegi terjun tiruk air sungai. Kebetulan Mama ada program sekolah di Impian Country Resort Hulu Langat, so boleh la bawak DDD terjun tiruk dalam sungai.

Overall tempat ni ok, sesuai untuk bawak kanak-kanak mandi manda sebab airnya yang tak deras dan cetek. Tapi kalau bertujuan nak shoot gambar air terjun memang tak sesuai sebab takde pon air terjun… yang ada air sungai yang mengalir hehehe.

Rasanya tempat ni hanya untuk mana-mana organisasi jalankan aktiviti outdoor, tak dibuka kepada orang awam yang datang nak mandi semata-mata. Ok juga macam tu, takde lah crowded dengan orang.

Memang seronok bawak DDD ke sini, siap pasang khemah lagi. Makan minum Mama dah masak siap-siap di rumah… so boleh la main pondok-pondok tepi sungai. Lepas mandi makan, rehat kejap lepas tu mandi lagi hehehe…

Flickr Album 72157661196137475

PB141978
Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s