Terjun tiruk di Impian Country Resort

Agak lama jugak dah tak pegi terjun tiruk air sungai. Kebetulan Mama ada program sekolah di Impian Country Resort Hulu Langat, so boleh la bawak DDD terjun tiruk dalam sungai.

Overall tempat ni ok, sesuai untuk bawak kanak-kanak mandi manda sebab airnya yang tak deras dan cetek. Tapi kalau bertujuan nak shoot gambar air terjun memang tak sesuai sebab takde pon air terjun… yang ada air sungai yang mengalir hehehe.

Rasanya tempat ni hanya untuk mana-mana organisasi jalankan aktiviti outdoor, tak dibuka kepada orang awam yang datang nak mandi semata-mata. Ok juga macam tu, takde lah crowded dengan orang.

Memang seronok bawak DDD ke sini, siap pasang khemah lagi. Makan minum Mama dah masak siap-siap di rumah… so boleh la main pondok-pondok tepi sungai. Lepas mandi makan, rehat kejap lepas tu mandi lagi hehehe…

Flickr Album 72157661196137475

PB141978
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s