BFF Darwisyah & Mia

Comelnya la BFF dua orang ni… Darwisyah dan Mia berpisah tiada (bergantung pada mood hahaha)

Si Darwisyah ni kalau jumpa dengan kakak Mia, memang dah tak akan berenggang dah. Lagi-lagi kalau Hari Raya ni, sibuk nak naik kereta sama dengan kakak Mia. Sampaikan kereta Abah Mama kosong dibuatnya… yelah, Darwisyah dengan kakak Mia… abang Darwisy dengan Danish pulak dengan abang Haikal. Nasib baik la kereta tak sebesar mana, takde la rasa rugi sangat hahaha.

Abah dapat gambar ni dari Andak DDD… dia yang buat guna apps phone. Tak terpikir pulak nak buat macam ni, ngam-ngam ada 6 gambar. Cuma saiz je la tak besar, so kualiti kurang sikit. Tapi takpe lah bukan untuk print 🙂

Apa-apa pon, Abah Mama doakan dan harap relationship antara Darwisyah dan Mia akan kekal happy berpanjangan… Amin.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s