BFF Darwisyah & Mia

Comelnya la BFF dua orang ni… Darwisyah dan Mia berpisah tiada (bergantung pada mood hahaha)

Si Darwisyah ni kalau jumpa dengan kakak Mia, memang dah tak akan berenggang dah. Lagi-lagi kalau Hari Raya ni, sibuk nak naik kereta sama dengan kakak Mia. Sampaikan kereta Abah Mama kosong dibuatnya… yelah, Darwisyah dengan kakak Mia… abang Darwisy dengan Danish pulak dengan abang Haikal. Nasib baik la kereta tak sebesar mana, takde la rasa rugi sangat hahaha.

Abah dapat gambar ni dari Andak DDD… dia yang buat guna apps phone. Tak terpikir pulak nak buat macam ni, ngam-ngam ada 6 gambar. Cuma saiz je la tak besar, so kualiti kurang sikit. Tapi takpe lah bukan untuk print 🙂

Apa-apa pon, Abah Mama doakan dan harap relationship antara Darwisyah dan Mia akan kekal happy berpanjangan… Amin.

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s