Family Portrait Aidilfitri 2015

Family Portrait Aidilfitri 2015
From taller to shorter: Abah, Mama, Darwisy, Danish & Darwisyah

 

Gambar family portrait untuk tahun ni, diambil di kampung Bagan Terap, Sungai Besar. Tak pasti lagi samada nak ambik yang lebih proper atau tak… masalahnya takde photographer yang bertauliah dalam family hahaha. Editing pon main cincai boncai.

Lagi pon, tangan Darwisyah masih berbalut. Mungkin kena tunggu lepas bukak plaster tu. Atau biar je tangan dia macam tu, ada la kenangan tangan patah hehehe.

Insya Allah akan cuba arrange untuk shoot family portrait bila beraya di KL nanti. Kalau tak dapat jugak, maknanya yang ni akan jadi official 😛

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s