DDD jumpa sepupu baru

Hari ni Abah & Mama bawak DDD jumpa sepupu baru, baby Maksu. Nama panjangnya Abah tak ingat, nama pendeknya Syamil (itu pon tak confirm kekeke).

Tapi Abah tak dapat nak ambik gambar baby tu sebab takde peluang… DDD pon kejap je excited lepas tu sibuk melayan si Sufiana… kali ni ngam pulak dia dengan Darwisyah siap naik basikal sama-sama lagi…

Insya Allah akan melawat lagi nanti, tunggu baby Syamil besar sikit hehehe…

Flickr Album 72157657296264273

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s