DDD jumpa sepupu baru

Hari ni Abah & Mama bawak DDD jumpa sepupu baru, baby Maksu. Nama panjangnya Abah tak ingat, nama pendeknya Syamil (itu pon tak confirm kekeke).

Tapi Abah tak dapat nak ambik gambar baby tu sebab takde peluang… DDD pon kejap je excited lepas tu sibuk melayan si Sufiana… kali ni ngam pulak dia dengan Darwisyah siap naik basikal sama-sama lagi…

Insya Allah akan melawat lagi nanti, tunggu baby Syamil besar sikit hehehe…

Flickr Album 72157657296264273

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s