Satay Pantai BM, Sungai Nibong

Mee bandung udang nya sedap, satay pon sedap… rugi lah kalau ke Sekinchan atau Sungai Besar tak singgah pantai ni. Baru-baru ni Abah n Mama ada bawak DDD makan mee bandung dekat sini, tapi masa tu satu family je.

Alhamdulillah, kali ni berpeluang bersama sebahagian besar family untuk makan-makan di hari minggu. Bertempat di Pantai BM Sungai Nibong, sangat sesuai untuk berkumpul dan menjamu makanan disamping menikmati angin laut yang sepoi-sepoi bahasa.

Rasanya ini first time DDD dapat join makan dengan family besar macam ni. Masing-masing seronok, cuma tak seseronok macam dengan sepupu DDD sebelah Mama sebab sebelah Abah semua dah besar-besar. In fact, yang paling rapat masa ni ialah Abg Azhan… yang lain semua pangkat pakcik makcik walaupon semua muda-muda belaka 🙂

Anyway, nak tau lokasi? Klik gambar map ni…

Gambar-gambar peristiwa…

Flickr Album 72157659568653736

Advertisements

One thought on “Satay Pantai BM, Sungai Nibong

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s