Danish – Penyampai Berita Buletin Utama

Cool jugak kan? hehehe

Masa ni Danish baru berumur 6 tahun dan penyampai berita lagi seorang tu darjah 2 (8 tahun)… ok la tu takde la gagap sangat membaca… kan? hahaha

Kejadian ni berlaku ketika sekolah Danish membuat satu rombongan sambil belajar ke Kidzania Kuala Lumpur… tak pasti berapa banyak aktiviti dia buat sebab aku tak dapat pergi bersama2 Tapi dia ada mentioned dia jadi ahli bomba masa tu hahaha… kalau aku pergi for sure banyak gambar aku snap 🙂

Gambar sebelum bertolak ke Kidzania, tak habis2 peace 😛

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s