Danish – Penyampai Berita Buletin Utama

Cool jugak kan? hehehe

Masa ni Danish baru berumur 6 tahun dan penyampai berita lagi seorang tu darjah 2 (8 tahun)… ok la tu takde la gagap sangat membaca… kan? hahaha

Kejadian ni berlaku ketika sekolah Danish membuat satu rombongan sambil belajar ke Kidzania Kuala Lumpur… tak pasti berapa banyak aktiviti dia buat sebab aku tak dapat pergi bersama2 Tapi dia ada mentioned dia jadi ahli bomba masa tu hahaha… kalau aku pergi for sure banyak gambar aku snap 🙂

Gambar sebelum bertolak ke Kidzania, tak habis2 peace 😛

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s