Sa den li to Melaka!

Fuuhhh tajuk tak boleh blah hahaha… memang sa den li (suddenly) pon… rancang last minit lepas tu ON! hotel apa semua tak booking hahaha!

Anyway, it was a great trip… jalan2 dengan family ke tempat bersejarah… so pergi ke Melaka pada 22/12/2012 hari Sabtu dan balik ke Putrajaya hari Ahad…

First destination was Safari Wonderland… agak lewat jugak sampai ke sini… banyak event terlepas huhuhu… tak tau pulak ada jadual 😛

As usual, Darwisy, Danish dan Darwisyah excited sebab dapat makan angin… lagi2 tempat yang ada banyak binatang ni (alah, mana2 pon excited hahaha)… banyak jugak aktiviti kami buat di sini… nak cerita pon malas 😛 tengok je la gambar dan video nanti…

Second destination, Bandar Melaka! errr… malas nak taip dah, tengok je la galeri ni HAHAHA!

Flickr Album 72157659217521219

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s