Sa den li to Melaka!

Fuuhhh tajuk tak boleh blah hahaha… memang sa den li (suddenly) pon… rancang last minit lepas tu ON! hotel apa semua tak booking hahaha!

Anyway, it was a great trip… jalan2 dengan family ke tempat bersejarah… so pergi ke Melaka pada 22/12/2012 hari Sabtu dan balik ke Putrajaya hari Ahad…

First destination was Safari Wonderland… agak lewat jugak sampai ke sini… banyak event terlepas huhuhu… tak tau pulak ada jadual 😛

As usual, Darwisy, Danish dan Darwisyah excited sebab dapat makan angin… lagi2 tempat yang ada banyak binatang ni (alah, mana2 pon excited hahaha)… banyak jugak aktiviti kami buat di sini… nak cerita pon malas 😛 tengok je la gambar dan video nanti…

Second destination, Bandar Melaka! errr… malas nak taip dah, tengok je la galeri ni HAHAHA!

Flickr Album 72157659217521219

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s