kalau betul?

since takde topik nak tulis  hari ni,

aku ada terdengar kat radio pagi tadi sibuk duk bincang pasal facebook. dengarnya akan ditutup pada bulan march 2011 ni… betul ke?

setakat mana kebenaran tu aku tak pasti la… tapi ada jugak aku surfing2 kat google… ada yang kata tak akan tutup, ada yang kata akan ditutup… buat pening kepala je hahaha…

since kuar berita tu, macam2 la pendapat kedengaran… ada yang suka, ada yang sedih, ada yang setuju dan sebaliknya… pendek kata macam2 lah… tengok je la contoh kat bawah ni…

somewhere in facebook…

so, persoalannya… KALAU BETUL?

bagi “AKU”… sekali lagi… bagi “AKU”… takde hal lah :-)… reason?

1) friend list aku tak sampai 2000 mahupon 1000

2) bukan mati pon kalau takde

3) aku tulis memacam bukan orang nak baca sangat

4) sekurang2nya bleh concentrate lebih kat family

5) blogging pon ok

HAHAHAHAHA!! itu lah antara reason yang logik bagi “AKU”… korang?

eh… ada ke orang nak baca blog aku ni? huhuhu…

tapi walau macam mana pon, aku akui facebook mmg telah banyak membantu aku dari segi relations… bayangkan aku bleh jumpa balik member2 sekolah lama (lebih 14tahun lost contact)… dapat member baru walaupon tak banyak… dapat sembang2 walaupon tak banyak… dapat tengok gambar2… dan macam2 lagi…

eh… macam lalang pulak aku ni? huhuhuhuhuuuuu

adios!

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

1 thought on “kalau betul?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s