hai semua…

hmmm…skang mama tgh cuti semester sama cm cuti sekolah…memula ingat nak joli2 sakan tapi apa kan daya..anak mama abg darwisy tak sihat..tapi skang alhamdullillah dia dah kembali aktif mcm biasa…hmm..abah biasa la sejak bejinak2 ngan FB nih…dia dah lupa nak update blog nih..so mama take over pulak la…hmmm hari ni mama nak tgk wayang ngan abah..yeaa..yeaaa…tapi bawak Abang Darwisy…adik dah antar taska…heheh sian adik…lain kali bawak adik lak k… 😉

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s