Lagi Berita Gembira…..

alhamdullillah….tanggal 17.06.2009 jugak mama dapat tawaran untuk mengikuti kursus perguruan lepasan ijazah (KPLI)..heheheh….tak sangka nak jadi cikgu mama ni…eeiii..boleh ke…insyaallah….hmmmm macam tak caya je…next week 22 jun mama dah kena lapor diri kat Institut Perguruan Ilmu Khas kat KL…..

nampak gayanya..lepas ni abah akan take over semua urusan penghantaran dan pengambilan anak-anak..hehehe..mama selepas subuh dah kena gerak…maklumla nak masuk kelas pagi…sian anak-anak mama…takpelah berkorban demi anak-anak dan abah….love u abah…setahun je…jasamu dikenang…muaaahhhhh

Advertisements

5 thoughts on “Lagi Berita Gembira…..

  1. congratz la kak.. banyak rezeki akk yek taon neyh.. danish bley jlan pas2 dapat kpli pas2 kenaikan lagi.. 4 4 la katakan.. hehehe.. aduyai.. sedey la kak.. pasneyh x bley la pau milo ais lg.. waaaaa… roti gardenia pon da xdek orang nak blikan dah.. da xdek geng nak gadoh lg.. adusss.. bosanla jawabnyer.. pasneyh tgk abg amer jerla sampai lebam.. huhuhu.. haaa.. nanti jangan luper banjer tau.. masyuk!!! b. amer pesan pojek kembar tue tangguh dulu sbb x terkejar nanti.. hahahaha.. k la kak.. kitorang nak sambong wat keje neyh.. nanti kalo ada paper, helo2 k.. aper yg penting, CHAYOK!!!!! CHAYOK!!!!!waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…. sedeynyer.. abg amer da nanges2 da neyh.. siap guling2 neyh.. burok lak tgk dia nanges2 plak.. hahaha.. k la kak.. chiowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww…………

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s