lebah di pipi ku

yeee betul… tengah sedap naik motor nak balik office tetiba aku terasa seperti ada sesuatu hinggap di pipi ku. pada mulanya aku tak berapa pasti menatang apakah yang sudi hinggap di pipi ku yang menggerutu ini… tapi setelah beberapa ketika pipi ku terasa agak sengal dan pada ketika itulah aku menggelupor dan tangan kiriku menepis-nepis pipi kanan ku. aku bernasib baik penyengatnya tak tertinggal di kulit pipi ku dan sengal tu hilang dalam beberapa minit sahaja.

moral of the story, sesiapa yang menunggang motor tu pakai la halmet yang ada visor. mana yang ada visor tu, tutuplah ia hehehe 😛

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

3 thoughts on “lebah di pipi ku”

  1. haaa…tulah..ntah berangan apa le agaknya abah nih kan…..ntah ingat ke siapa la gamaknya..heheheh….lain kali mama nak suh lebah tu geget kat mulut abah..baru la bertambah tebal bibir abah..heheheh…

    Like

  2. haaa…tulah..ntah berangan apa le agaknya abah nih kan…..ntah ingat ke siapa la gamaknya..heheheh….lain kali mama nak suh lebah tu geget kat mulut abah..baru la bertambah tebal bibir abah..heheheh…jangan marah aaaaa….

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s