Flickr ku masih wujud

mak aih… banyak la pulak online gallery aku… esnips, youtube, fotopages, flickr… ada 4 semuanya… rasanya itu je kot… nanti nak ingat2kan balik… macam aku kata sebelum ni lagi banyak online gallery lagi bagus… ada banyak backup… tapi hati aku mcm mula tertarik dengan Flickr & FotoPages… hmmmm payah gak nak set which one should be the primary online gallery… i’ll think about it…

http://www.flickr.com/photos/darwisy/

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s