Flickr ku masih wujud

mak aih… banyak la pulak online gallery aku… esnips, youtube, fotopages, flickr… ada 4 semuanya… rasanya itu je kot… nanti nak ingat2kan balik… macam aku kata sebelum ni lagi banyak online gallery lagi bagus… ada banyak backup… tapi hati aku mcm mula tertarik dengan Flickr & FotoPages… hmmmm payah gak nak set which one should be the primary online gallery… i’ll think about it…

http://www.flickr.com/photos/darwisy/

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s