Alhamdulillah, majlis berjalan lancar

alhamdulillah…  seperti yang telah dirancangkan… majlis hari jadi Darwisy dan Danish telah berjalan dengan lancar sekali. di sini kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada kawan2, saudara mara dan adik beradik sudi datang ke rumah.

to be honest… majlis tu adalah yang pertama kali kami rancang untuk menjemput orang ramai. sebelum ni sambut kecil-kecilan je kat rumah. dulu pon sambut dengan Darwisy je… adik Danish belum lahir kat dunia ni lagi 🙂

penat tu memang la ada… tapi agak puas hati jugak sebab baru first time buat semua berjalan dengan lancar. macam biasa abah ada snap beberapa gambar guna kamera office (kamera abah rosak) dan maklong pon ada snap guna kamera dia. nanti kami akan pilih gambar yang terbaik dari ladang untuk diupload ke fotopages / esnips. movie pulak nak upload kat youtube… tungguuuuuuu

akhir sekali abah n mama nak ucapkan selamat ulang tahun yang ke-tiga buat Darwisy dan selamat ulang tahun yang pertama untuk Danish.

birthday cake

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s