Alhamdulillah, majlis berjalan lancar

alhamdulillah…  seperti yang telah dirancangkan… majlis hari jadi Darwisy dan Danish telah berjalan dengan lancar sekali. di sini kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada kawan2, saudara mara dan adik beradik sudi datang ke rumah.

to be honest… majlis tu adalah yang pertama kali kami rancang untuk menjemput orang ramai. sebelum ni sambut kecil-kecilan je kat rumah. dulu pon sambut dengan Darwisy je… adik Danish belum lahir kat dunia ni lagi 🙂

penat tu memang la ada… tapi agak puas hati jugak sebab baru first time buat semua berjalan dengan lancar. macam biasa abah ada snap beberapa gambar guna kamera office (kamera abah rosak) dan maklong pon ada snap guna kamera dia. nanti kami akan pilih gambar yang terbaik dari ladang untuk diupload ke fotopages / esnips. movie pulak nak upload kat youtube… tungguuuuuuu

akhir sekali abah n mama nak ucapkan selamat ulang tahun yang ke-tiga buat Darwisy dan selamat ulang tahun yang pertama untuk Danish.

birthday cake

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s