busy with USIM eKlinikal Project

bulan 5 ni dan mungkin 2-3 bulan akan datang aku agak busy berulang-alik ke USIM (Universiti Sains Islam Malaysia, Nilai) kerana project sistem eKlinikal telah dimulakan dan aku turut terlibat sebagai support team. start dengan demo training, installation, meeting dan sebagainya mungkin akan memeningkan kepala yang memang dah sedia pening hehe. mama pulak mungkin busy jugak katanya sebab tu tak dapat nak update blog. tak pasti la itu hanya alasan atau ada udang di sebalik me?apa lagi nak tulis? lu pikir la sendiri… Assalamualaikum! 🙂

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s