busy with USIM eKlinikal Project

bulan 5 ni dan mungkin 2-3 bulan akan datang aku agak busy berulang-alik ke USIM (Universiti Sains Islam Malaysia, Nilai) kerana project sistem eKlinikal telah dimulakan dan aku turut terlibat sebagai support team. start dengan demo training, installation, meeting dan sebagainya mungkin akan memeningkan kepala yang memang dah sedia pening hehe. mama pulak mungkin busy jugak katanya sebab tu tak dapat nak update blog. tak pasti la itu hanya alasan atau ada udang di sebalik me?apa lagi nak tulis? lu pikir la sendiri… Assalamualaikum! 🙂

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s