2 kali kena kejutan letrik! Kamera Digital ku meletup!

itulah yang terjadi baru sebentar tadi 😦 itu la gatal sangat tangan!

al-kisahnya kamera sony aku mmg ada rosak sikit, macam biasa aku bukan boleh duduk senang kalau ada benda yang aku tak puas hati. so, dengan berangan diri jadi McGyver aku pon ambik peralatan godekan aku. mula2 tu macam nak berjaya, ntah macam mana jari aku ni tersentuh benda kat dalam kamera tu sampai kena kejutan letrik! terkezut la aku takkan dah cabut battery pon ada power lagi??? tak patut betul dia buat macam tu kat aku… sampai dua kali! siap ada kesan 3 titik putih kat hujung jari aku ni hahahah! lepas tu aku pon cuba la amik test-pen saje nak tengok kat mana ada power tu… sekali aku sentuh je hujung test-pen tu terus meletup!! apa lagi mama pon memekak la.. “Abaaaaaang!! apa yang meletup tadi tu??” aku dengan selamba menjawab… “Kamera….”

aduiyai… macam mana nak amik gambar happy birthday darwisy & danish nanti? kena la pinjam kat sesaper dulu… ada kamera tak? pinjam kejap hehehe 😀

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

1 thought on “2 kali kena kejutan letrik! Kamera Digital ku meletup!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s