Jangan Tegur…

lupa lak nak citer pasal movie jgn tegur nih…aritu mama jadi gi tgk movie jangan tegur ngan abah…bagi mama syok gak la citer nya..tapi kengkawan sumer dinasihatkan agar tgk citer ni kat wayang..sebab kalau tgk CD or DVD tak syok sgt kot..sebab kalau wayang sound system dia best tu yg leh terkejut2…kira kalau diberi 5 bintang…mama bagi 3 setengah la…..ok laaaaa…..

Advertisements

1 thought on “Jangan Tegur…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s