Jangan Tegur…

lupa lak nak citer pasal movie jgn tegur nih…aritu mama jadi gi tgk movie jangan tegur ngan abah…bagi mama syok gak la citer nya..tapi kengkawan sumer dinasihatkan agar tgk citer ni kat wayang..sebab kalau tgk CD or DVD tak syok sgt kot..sebab kalau wayang sound system dia best tu yg leh terkejut2…kira kalau diberi 5 bintang…mama bagi 3 setengah la…..ok laaaaa…..

Advertisements

One thought on “Jangan Tegur…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s