masih wujud?

yaaa… setelah sekian lama baru aku teringat blog aku ni. sekali masih wujud daaaa… sesungguhnya aku hampir terlupa username dan password WordPress aku ni.

kepada sesiapa “yang tak membaca” blog aku ni… sorry to say memang dah berkurun dah tak update. maklumla keje banyak (alasan biasa yg didengar). lebih2 lagi bila dah dpt anak lagi sorang… lagi sorang? muahahaha yaaaa aku mendapat seorang lagi hero yang bernama Muhammad Danish Hilmi 🙂

since aku dah ada web blog Darwisy nie… aku sekali kan aje la kot malas nak create banyak2 blog hehehe

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s