Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin

Di sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma tak lama lagi, kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin kepada semua kenalan & pengunjung blog kami.

kiranya ada salah dan silap, atau perkara yang menyinggung dalam kandungan laman web ni harap dimaafkan.

kepada kengkawan yang nak datang beraya tu, harap dapat contact dulu sebab takut kami keluar cari duit raya hihihi

dan nak diingatkan juga kepada yang memandu pulang ke kampung, berhati2 lah di jalan raya. semoga sampai ke destinasi dengan selamat.

akhir sekali Salam Aidilfitri dari kami Hilman, Nadia dan Darwisy.

macam pernah nampak je ayat ni? hehehe… dipetik dari post tahun lepas

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s