Darwisy Nyanyi Lagu Merdeka

Advertisements

3 thoughts on “Darwisy Nyanyi Lagu Merdeka

  1. alahai….mak ayah ko ni darwisy..macam2 la…tp ok la tu..ape pun..tahniah bul this blog..so bila nak ajar aku lak wat blog..tak reti la..tapi nak…camne tuH???

    Like

  2. kebetulan ada blog ni aku nk inform that my cell phone missing on action..hee..heee..actually ilang somewhere la..so anything just call me at 0122378244 or 0129346779..aku nk contact ko pon phone no.tara..
    so..klu ada masa xplain la kt aku or ajar la ku wat blog..heeee.heeee..nt klu free aku comment lg la kt blog korang ni..

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s