hallo again….

hmmm..arini mama letih dan mengantuk…apa idaknya malam tadi darwisy tak tido mana sebab dia selsema so susah nak bernafas…apalagi meragam la dia..banyak kali gak dia bangun….
abah pun terbangun gak pehtu kitorang sedut hingus dia guna pam…apalagi bertambah meraung la darwisy…..

hmmm…tak per arini ni jumaat so time rehat nih mama nak tido puas2…ngantuk giler….
keyla mama nak sambung wat keje….eh..sebelum tuh nak citer pasal semalam….mama datang sharp kul 8.00am…pehtu dalam kul 8.30 kak.jue call (kakak mama) dia yang jaga darwisy selama ni…dia call suh balik amik darwisy sebab dia ada hal emergency nak balik kampung…so mama pun masuk borang cuti dan balik umah….
kebetulan mama nabil pun datang amik nabil (kak jue jaga gak baby nih)…apa lagi kak jue ajak la mama gi teman dia balik kampung…so mama pun balik kampung…dapat la nenek melepaskan rindu ngan si bulat mama tuh…

keyla nampaknya jam dah menunjukkan kul 12.15..hehehe..time mama rehat..so mama nak pi tidoq…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s