hallo again….

hmmm..arini mama letih dan mengantuk…apa idaknya malam tadi darwisy tak tido mana sebab dia selsema so susah nak bernafas…apalagi meragam la dia..banyak kali gak dia bangun….
abah pun terbangun gak pehtu kitorang sedut hingus dia guna pam…apalagi bertambah meraung la darwisy…..

hmmm…tak per arini ni jumaat so time rehat nih mama nak tido puas2…ngantuk giler….
keyla mama nak sambung wat keje….eh..sebelum tuh nak citer pasal semalam….mama datang sharp kul 8.00am…pehtu dalam kul 8.30 kak.jue call (kakak mama) dia yang jaga darwisy selama ni…dia call suh balik amik darwisy sebab dia ada hal emergency nak balik kampung…so mama pun masuk borang cuti dan balik umah….
kebetulan mama nabil pun datang amik nabil (kak jue jaga gak baby nih)…apa lagi kak jue ajak la mama gi teman dia balik kampung…so mama pun balik kampung…dapat la nenek melepaskan rindu ngan si bulat mama tuh…

keyla nampaknya jam dah menunjukkan kul 12.15..hehehe..time mama rehat..so mama nak pi tidoq…

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s