Mama dah sihat

halooooo….
hai..pekabo sume kengkawan….mama darwisy kat sini dah sihat…
cuma kewangan mama tak berapa nak sihat…
maklumlan..gaji dapat awal…so skang bila dah ujung bulan sakit la sket…

tulah skang nih mama nak isi borang kejer kat MPSJ..
sebelum nih mama dah isi SPA..tengok la mana-mana yang dapat mama pegi la..
bukan apa kejer mama skang nih memang best..kerani sekolah…tetap dan berpencen…
tapi tulah…nak mengadap ngan cikgu2 yang berlagak..eksen..dan yang sewaktu dengannya…
mintak maaf la kalau ada saper2 cikgu yang terbaca note nih…

mama bukan apa ada sesetengah cikgu kat sekolah mama nih terutamanya yang KPLI…
ntahlah memang eksen semacam…mama tau lah diorang ada ‘Degree’ tapi jangan la eksen sangat
mama pun ada degree jugak cuma rezeki mama jer lambat sket….cikgu satu hal….lagi satu nak melayan karenah budak2…bukan apa bebudak nih memang comel2..tapi kekadang tak larat gak nak layan karenah diorang nih….kejap2 sakit perut..kejap2 sakit kepala..yang sebenor nya…diorang takut ngan cikgu…tak siap keje sekolah…maleh nak belajo…sume ada…
lagi satu masalah kat sekolah nih ialah nak mengadap parents2 kat sini…
for your information sekolah mama ni area orang kayo2…sume datang bawak keter besor2 canggih2…tu yang bila jentik anak sket tuuu diaaa melenting tak tentu pasal…padahal anak sendiri nakal yaaa amat…

isk…ni dah kira ngumpat dah mama nih…sorry la abah..mama ter emotional plak…
skang nih mama nak isi borang ek…key lah see ya….

mama cayang abah ngan darwisy….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s