huahhhh…hiargghhhhh…..

hmmm…letih plak rasanya arini…
mama sorang jek arini..member2 sume cuti…
maklumla..aritu mama cuti sampai seminggu tak sihat…..baby pun demam…
so takkan mama nak tinggal kan dia….
skang ni pun mama tak berapa sihat..masih lagi batuk ngan sesema….

hmmm…tetiba cam maleh nak wat keje….
sebelum….terlupa…
mama nak ucapkan beribu-ribuuuuu lemon…time kasih kepada sesaper saje yang sudi melayari laman web mama darwisy nih….
tak kira la member yang dah sedia kenal mama ke..yang baru nak kenal ker…yang belum kenal pun takper…leh kita berkenalan…

actually…mama tak tau apa nak tulih nih…abah la sibuk suh buat pape..abah kata kalau mama tak nak buat paper macam mana nak update web mama….
so mama pun type la something untuk abah masukkan dalam web mama….

okeylah…line tak clear..lagipun mama dah tak tau nak cakap apa…besok2 mama sambung lagi nah…

apa pun mama tetap sayang abah ngan baby….mmmuuuaahhhhhhhhhhhhh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s