huahhhh…hiargghhhhh…..

hmmm…letih plak rasanya arini…
mama sorang jek arini..member2 sume cuti…
maklumla..aritu mama cuti sampai seminggu tak sihat…..baby pun demam…
so takkan mama nak tinggal kan dia….
skang ni pun mama tak berapa sihat..masih lagi batuk ngan sesema….

hmmm…tetiba cam maleh nak wat keje….
sebelum….terlupa…
mama nak ucapkan beribu-ribuuuuu lemon…time kasih kepada sesaper saje yang sudi melayari laman web mama darwisy nih….
tak kira la member yang dah sedia kenal mama ke..yang baru nak kenal ker…yang belum kenal pun takper…leh kita berkenalan…

actually…mama tak tau apa nak tulih nih…abah la sibuk suh buat pape..abah kata kalau mama tak nak buat paper macam mana nak update web mama….
so mama pun type la something untuk abah masukkan dalam web mama….

okeylah…line tak clear..lagipun mama dah tak tau nak cakap apa…besok2 mama sambung lagi nah…

apa pun mama tetap sayang abah ngan baby….mmmuuuaahhhhhhhhhhhhh

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s