tidur rumah mak long (abah)

hari ni darwisy tidur rumah mak long. mula² sampai macam biasa lah, asik merengek aje sebab tak biasa. budak dah kenal orang macam tu lah. lagi pon demam darwisy ada lagi sikit² tu yang macam serba tak kena aje…

tapi lama² ok jugak. baru la lepas rindu mak long kat dia, sampai tak puas nak peluk cium. dan macam biasa mesti ambik gambar dan movie aksi² comel darwisy. siap burn dalam CD lagi. skang ni abah tengah guna PC mak long hehe 😛

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s