tidur rumah mak long (abah)

hari ni darwisy tidur rumah mak long. mula² sampai macam biasa lah, asik merengek aje sebab tak biasa. budak dah kenal orang macam tu lah. lagi pon demam darwisy ada lagi sikit² tu yang macam serba tak kena aje…

tapi lama² ok jugak. baru la lepas rindu mak long kat dia, sampai tak puas nak peluk cium. dan macam biasa mesti ambik gambar dan movie aksi² comel darwisy. siap burn dalam CD lagi. skang ni abah tengah guna PC mak long hehe 😛

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s