Darwisy di Hari Raya

seperti yang dijanjikan, kami dah upload sedikit gambar Darwisy semasa hari raya aidilfitri di kampung. sebenarnya ada banyak lagi gambar kat dalam camera tu kami tak upload sebab takut tak cukup space. kalau nak tengok semua, datanglah ke rumah nanti kami bagi tengok album hehehe 🙂

[mygal=raya]

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

5 thoughts on “Darwisy di Hari Raya”

  1. tq sifoorian for stopping by!
    memang seronok pon 🙂 mana taknya bersama *orang baru
    sampaikan kaki darwisy tak jejak lantai, asik passing2 sana sini. semua nak dukung dia.
    tapi dalam seronok2 tu, ada gak padahnya hehehe. sampai je KL terus dia rasa sunyi. semua serba tak kena kekekek. dah asik nak berdukung aje huhuhu

    *anak laaa, jgn salah paham aaaa 😀

    Like

  2. Pingback: abah
  3. uih! banyak tu! kalah abah ngan mama hehehe 🙂 kak tie beraya mana? kami memang dah tentu beraya sama tempat sebab sekampung hihihi… mesti twin kak tie dapat lagi banyak duit raya kan? seronotnya jadi baby…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s