Darwisy shopping sakan

hari ni adalah hari pertama darwisy menjejakkan roda stroller ke KL. dan hari tu juga adalah hari pertama darwisy naik train Putra. sedangkan abah dah 27 tahun, itulah kali ke-2 naik train 😀

hari ni still bulan puasa lagi, so kenalah shopping sikit2. kuar rumah dalam pukul 3 ptg, balik rumah dalam pukul 11 mlm heheh. lama tak? actually kami pegi ke sana pon dah makan masa dekat 2 jam sebab jalan sesak betul. sampai nak carik parking pon tak ada tempat dah. so kami pegi kampung baru, parking kereta kat sana lepas tu amik train Putra pegi Masjid India. sekali sampai sana punyalah kami terkejut ramainya umat. sampaikan susah kami nak bawa stroller darwisy. kejap dukung, kejap letak dalam stroller. nasib baik bergilir2 ngan mama.

raya tahun ni adalah kali pertama sambut ngan anak. sebelum ni kami berdua je 🙂 tahun lepas darwisy dalam perut lagi. so kami beli baju raya sama warna. warna apa? syyyy rahsia

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s