apa di atas! apa di atas!

Yo apa di atas! apa di atas! hehe comel tak? sebenarnya gambar ni di ambil kat Holliday Villa Subang Jaya malam tadi. masa tu kami pegi dinner sekolah mama.

jenuh jugak kena jaga dia masa tu, siapa lagi kalau bukan abah 🙂 yelah mama asik sibuk kena pegi naik pentas bawak hadiah cabutan bertuah. duduk pon meja lain2. darwisy plak mcm tak selesa sangat maybe pasal bising, takpon pasal kena inject pagi semalam.

bila nampak Darwisy mcm gelisah je, abah bawak dia gi jalan2. tengah jalan2 tu, ternampak satu mamat tu macam kenal je. sah Harith Iskander hehehe. abah pon apa lagi, tengah boring nih. dengan selamba abah pegi kat dia cakap nak amik gambar ngan Darwisy. nasib baik dia ok, tapi nampak kekok sikit dukung baby 😛 begitulah ceritanya….

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s