jangan marah aaaaa….

hehe kepada sesiapa yang ada dapat SMS dari aku tu, sorry la kalau menganggu hidup korang. actually bukan apa, saje nak suruh korang lawat laman web ni kalau berkesempatan. tak lawat pon takpe aku tak marah. dan kalau korang nampak message ni maknanya korang dah lawat la kan? 😀

so dah terlanjur ke sini, boleh la tulis apa2 yang patut dalam Guestbook tu. asalkan jgn mencarut udah la 🙂 dan kepada sesaper yang nak tengok gallery anak aku bleh la click kat Gallery. nak tengok video pon ada, click je kat Video.

rasanya aku pon dah lama tak contact korang. ada yang tak tau aku dah kawin pon. ramai yang terkezut, apatah lagi kalau aku bagitau aku dah ada anak.

well, terima kasihla kerana sudi melawat laman web kami yang tak seberapa ni. dan kalau tak kisah, bleh la jemput sesaper yang korang kenal ke laman web ni. keep in touch! wassalam….

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s