keluar hospital

pada 31.05.2006 mama dah boleh kuar hospital. tapi sebelum kuar tu nurse suruh tunggu Darwisy kencing dulu sebab belum kencing dari lepas lahir. maybe nak tengok ok ke idak. dalam kul 12 lebih tghri tu Darwisy dah kencing, siap berak2 lagi 😛

lepas semua ok, kitaorang terus drive dari “Putrajaya” ke “Bukit Beruntung, Rawang” pergh!! jauh giler 🙂 hari pertama Darwisy dah jalan jauh. Elok je tidur kat belakang ngan mama.

sampai kat rawang nak petang jugak la. yelah drive keta slow je tak berani laju2. mama mmg dah planning nak berpantang kat umah abang mimie (pak uda Darwisy). so aku pon kenalah stay kat sana jugak.

Advertisements

Author: Hilman

I'm a dad! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s