keluar hospital

pada 31.05.2006 mama dah boleh kuar hospital. tapi sebelum kuar tu nurse suruh tunggu Darwisy kencing dulu sebab belum kencing dari lepas lahir. maybe nak tengok ok ke idak. dalam kul 12 lebih tghri tu Darwisy dah kencing, siap berak2 lagi 😛

lepas semua ok, kitaorang terus drive dari “Putrajaya” ke “Bukit Beruntung, Rawang” pergh!! jauh giler 🙂 hari pertama Darwisy dah jalan jauh. Elok je tidur kat belakang ngan mama.

sampai kat rawang nak petang jugak la. yelah drive keta slow je tak berani laju2. mama mmg dah planning nak berpantang kat umah abang mimie (pak uda Darwisy). so aku pon kenalah stay kat sana jugak.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s