pergi hospital

hari ni 29/05/2006 kami pergi hospital putrajaya, sebab dah “overdue” 9 hari.  memula risau jugak, tapi doktor kata takde apa2 baby pon aktif lagi kat dalam perut(main bola sepak kot). so aku amik emergency leave dan inform kat opis aku pegi hospital. kesian tengok wife aku dah sarat macam tak larat je nak bawak perut tu.

so, sampai je hospital wife aku diarahkan masuk wad terus. pakai pakaian seragam lagi, comel aje!

hari pertama masuk hospital, terasa gak boring sebab tak tau bila nak bersalin. so, kami pegi jenjalan keliling hospital kasi “excersice” sikit.

bila dah petang masih takde apa2 sampai la ke malam. bila dah malam pepaham je la husband takleh temankan. kena la keluar duk kat tempat menunggu sensorang.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s